Dunajska igrišča in Madžarska

datum: 02. 08. 2017

     kategorija: Novice


Za vse navdušence, ki bi želeli popestriti sezono golfa z izletom v Avstrijo ali Madžarsko posredujem naslednje povabilo,




20170718 183448

Spostovani!

Golfska sezona je na vrhuncu, vrstijo se stevilni zares dobro obiskani tradicionalni dogodki na slovenskih golfskih igriscih. Gotovo pa ob tem razmisljate, kje bi za clane vasega Golf kluba organizirali zakljucno klubsko potovanje, ki so ravno med slovenskimi igralci vedno zelo priljubljena.

Zahvaljujoc bogatim izkusnjam ter odlicnimi odnosi z golfskimi igrisci ter hoteli Vam v priponki posiljamo dve zares odlicni ponudbi:

    DUNAJ in
    MADZARSKA.

Potovanja so v celoti pripravljena po meri golfistov, predvsem tukaj mislimo na kakovost igrisc, odlicno hotelsko namestitev ter izbrano kulinariko. Pri vseh potovanjih je v ceno vkljucen avtobusni prevoz slovenskega podjetja, ki bo na voljo samo za vaso skupino.

Vse kar potrebujete je, da nas kontaktirate (ga. Eva Kusej, kusej@kompas.at) in si izberete termin, v katerem zelite spoznavati golfska dozivetja bodisi na odlicnih dunajskih igriscih ali pa tistih ob Blatnem jezeru na Madzarskem. Veselimo se vasega odziva!

S spostovanjem!

Mag. Marjan Hribar Managing Director

 

Zbiranje prijav poteka na

 

Več v priponkah spodaj

KOMPAS Dunaj
KOMPAS Madžarska

na vrh