Prenova spletne strani GGK

datum: 11. 08. 2017

     kategorija: Novice


Pozdravljene članice in člani Goriškega golf kluba.

Za vas smo prenovili spletno stran Goriškega golf kluba.


Prejšnjo stran na naslovu goriskigolfklub.org bomo ukinili. Trenutno je narejena preusmeritev strani na novo domeno http://www.goriskigolfklub.si tako da pri iskanju naše stare/nove strani ne boste imeli težav.

Nova spletna stran ponuja našim članov dostop do vseh aktualnih novic glede našega kluba.

Stran je razdeljena na podsklope NOVIC, TURNIRJEV, O KLUBU, KLUBSKI PRVAK, GALERIJA IN KONTAKT.

 

INTRANET stran

Aktivni člani našega kluba imajo na razpolago tudi INTRANET STRAN, kjer bodo objavljeni vsi podatki in informacije, ki so povezane z delovanjem našega kluba. Link do INTRANETA se nahaja na desnem zgornjem delu strani. Za dostop potrebujete ustrezno uporabniško ime in geslo, ki ga boste prejeli po elektronski pošti. V kolikor boste pri tem postopku naleteli na kakršnekoli težavo nam to javite na tajnik@goriskigolfklub.si in zadevo bomo uredili.

INTRANET stran ponuja aktualne novice glede delovanja kluba, člani imajo možnost oddaje povabila na igro golfa in oddaje oglasov. Stran ponuja tudi vse zapisnike sestankov Upravnega in Nadzornega odbora, ter vse dokumente povezane z delovanjem kluba.

Za člane kluba je na Intranetu na voljo tudi GALERIJA vseh slik s posameznih dogodkov organiziranih s strani kluba.

 

Veseli bomo vseh vaših prispevkov, fotografij, pobud, ki bodo našo spletno stran še obogatile in jo naredile prijetnejšo za nas vse.

 

 

na vrh