Audi Eclectic tekmovanje za ženske

datum: 06. 05. 2018

     kategorija: Novice - intranet


Prvo kolo tekmovanja začne 17.5.2018 zato prosimo vse tekmovalke, da si preberejo razpisane termine in pogoje, ki so objavljeni v tem prispevku.
Vsa dodatna vprašanja naslovite na Davida 041 371 171 ali Danijelo 041 974 435


AUDI ELECTIC razpis 2018.doc

Razpis_Ladies_eclectic_2018.pdf

Usklajeni-koledar-GGK AUDI-2018.xls.pdf

 

                                        Razpis za AUDI ECLECTIC LADIES CUP 2018

Splošni pogoji :   Razpis Audi Ladies cup 2018 (glej prilogo)

Termini:                           

  • 17.5., 26.5.,

  • 14.6., 23.6., 24.6.,

  • 19.7., 28.7.,

  • 2.8., 23.8.

 

Igrišče za golf:                 Golf igrišče Koprivno (Italija)

Način igre: Tekmovalke morajo odigrati najmanj 6 krogov v okviru zgoraj določenih terminov. V tabelo, ki je izobešena na recepciji, vpisujejo rezultate posameznega kroga. Za končni rezultat šteje najboljši rezultat na posamezni luknji. Od seštevka udarcev se odšteje polovica trenutnega HCP (to je HCP v trenutku odigranega zadnjega kroga), kar da neto rezultat posamezne tekmovalke. Rezultati bodo objavljeni na informacijski tabli igrišča in klubski spletni strani.

Pravila: Tekmovanje bo potekalo v skladu s Pravili golfa in Amaterskega statusa, odobrenimi s strani R&A Rules Limited in lokalnimi pravili.

Pravica udeležbe:           amaterke članice Goriškega golf kluba

Prijave in info:                 prijave sprejemamo 2 dni pred prvim kolom na E-naslov : info@goriškigolfklub.si  do 12:00 ure. Prijaviti se je potrebno za vsako kolo posebej najkasneje 2 dni pred tekmovanjem do 12:00 ure.

Odjava:                             Odjava posamezne tekmovalke  mora biti sporočena dan pred tekmo, do 12:00 ure, v pisni obliki.

Štartni časi:                      točen štartni čas bo objavljen 1 dan pred turnirjem do 18:00 ure. Predviden štart turnirjev, ki se bodo odigrali v četrtek bo ob 16:00 uri.

Prijavnina:                       V okviru turnirjev se plača normalna prijavnina. Za tekme odigrane v četrtek je cena GF za igralke ki nimajo letne karte – 20€, za igralke z letno karto se GF ne plača.

HCP:                                  Igra v okviru drugih turnirjev se šteje za HCP

Vodja:                               David Zalašček

Sodnik:                              Tomo  Mišič

Kapetan:                          Danijela Pirih  (kapetanka ženske ekipe)

Pritožbe:                           V pisni obliki najkasneje do 30 min. pred razglasitvijo rezultatov.

Spremembe:                   Organizator si v utemeljenih primerih pridržuje pravico do sprememb lokalnih pravil, prestavitve štartnega časa, ravno tako pa tudi pravico do spremembe pogojev razpisa.

na vrh