AUDI ECLETCTIC - LADIES CUP 2018

datum: 22. 02. 2018

     kategorija: Novice


Vabilo vsem članicam Goriškega golf kluba za udeležbo na AUDI ECLECTIC LADIES CUP 2018.
Prvih pet najboljših dobi lepe nagrade.


Spoštovane golfistke Goriškega golf kluba, letos imamo možnost, da vas prijavimo na tekmovanja za AUDI ECLECTIC LADIES CUP 2018. Turnirji se bodo predvidoma odvijali od 01.05.2018 do 25.08.2018 na igrišču v Kaprivnem (Italija). V prilogi prilagamo razpis, iz katerega so razvidna pravila in sam potek tekmovanja.

Razpis: Razpis_Ladies_eclectic_2018.pdf

Kratek opis tekmovanja:

Tekmovalke morajo odigrati najmanj 6 krogov v okviru določenih terminov (predvideni datumi turnirjev bodo zanani naknadno). Eclectic je igra, pri kateri udeleženke po vsakem tekmovanju popravijo svoj bruto rezultat, dosežen na posamezni luknji. Po zadnjem tekmovanju se od tako doseženega končnega rezultata bruto na luknjah od 1 do 18 odšteje ½ tekočega hdcp posamezne udeleženke –tako  dobimo neto rezultate posamezne tekmovalke.

Na zaključni turnir (finale) se iz vsakega kluba uvrsti po 5 tekmovalk z najboljšim končnim neto rezultatom (in minimalno 6 odigranimi krogi); vse tekmovalke tekmujejo za nagrade, ki se podelijo za prvih pet mest, ne glede na HCP. V kolikor je med prvih pet uvrščena tudi tekmovalka s HCP, ki je višji od 36,0, le-ta prejme nagrado, ki je razpisana za to mesto, v finalu pa jo nadomesti naslednja uvrščena, ki ima HCP nižji od 36.

 

Ker se moramo kot klub prijaviti na tekmovanje najkasneje do 5.3.2018, da lahko sodelujete v tekmovanju, vas prosim da mi čimprej potrdite ali ste se pripravljene udeležiti teh turnirjev, ki jih bomo za vas organizirali, pri čemer vam ni potrebo odigrati vseh turnirjev, za finale potrebujete zgolj udeležbo na 6 turnirjih.

Vaš odgovor pričakujemo do vključno 28.02.2018 na e-naslov: info@goriskigolfklub.si

Po prejemu vaših prijav na tekmovanje bomo uskladili točne datume izvedbe turnirjev, ki se bodo odvijali na igrišču v Kaprivnem ter vam jih sporočili.

Za dodatne informacije, smo vam na voljo.

 

Lep pozdrav,

kapetan Goriški golf klub

David Zalašček

na vrh